Obres d´Arcadi Blasco

Arcadi Blasco Pastor (Mutxamel, 1928 – 2013) artista plàstic que va fer un esforç per activar la cultura alacantina a través de distintes iniciatives, entre elles la ceràmica i la seua ensenyança. La part més coneguda són els conjunts escultòrics urbans, on aconseguix transformar el fang en suggeridores formes i relleus.
A Mutxamel trobem:

Font Torre Sentinella (2001) La font és una al·legoria representativa de les nombroses torres de defensa que es distribuïxen al llarg de la costa, i un símbol de concòrdia entre els diferents credos religiosos, representats per les quatre capelles situades a cada un dels costats de la font. Està instal·lada en una rotonda enjardinada a l’avinguda Carlos Soler.

Mural Almàssera (1999) situat al carrer del Fossar, on es trobava ubicada l’“almàssera” (lloc on l’oliva es transforma en oli).

Mural Guernica (2009) situat en l’interior del Col·legi Manuel Antón, va ser realitzat per alumnes del col·legi sota la supervisió d’Arcadi Blasco durant el temps que va estar realitzant diversos tallers.