XI Jornades Gastronòmiques (2019)

jornadas gastronómicas

Del 18 al 24 de novembre 2019

Una setmana per a assaborir la gastronomia a Mutxamel

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel continua apostant pel producte gastronòmic i continua donant suport als establiments de restauració local amb l’XI edició de les Jornades Gastronòmiques.

Els establiments participants han realitzat els menús triant els millors productes, apostant en gran manera pel producte de proximitat. El visitant podrà degustar una gran varietat de plats, entre els quals en trobem tant tradicionals com innovadors: diversos tipus de gaspatxos i arrossos, fideuà i olleta broda; especialitats com la truita a la Navarra; i destaca la utilització de la tomata varietat “muchamiel” i els dolços locals per a postres.

En esta ocasió, el pub de la localitat ha preparat un còctel especial perquè després de la degustació gastronòmica els visitants puguen gaudir d’un bon còctel acompanyat de bona música en el municipi. A més, convidem a tots els que ens visiten en estes dates a participar en les activitats programades, perquè combinen així l’oci i la gastronomia.

En esta edició, l’empresa Comercial Tabarca Selección continua apostant i patrocinant esta cita anual amb la gastronomia, ja que el bon menjar i el seu maridatge, a més d’un gran plaer, s’ha convertit en un art culinari.

Els establiments turístics interessats a participar en l’edició 2019 són 11 restaurants i 1 pub:

Ripmar
Bar Chimenera
Cerveseria Mutxamel
Les Tapes de la Iaia
Mesón Ino
Bar de Tapes Brisa
Restaurant Nou Cañada
Bar Restaurant Molimar I
Bar Restaurant Molimar II
Pintxolari
Restaurant Club de Campo

Pub Essen

Menús (pdf)