XII Jornades Gastronòmiques

banner evento

Tornen les 12a Jornades Gastronòmiques de Mutxamel del 12 al 22 de novembre
Comunicacions


Malgrat la situació en què ens trobem a causa de la pandèmia i les restriccions en el sector hostaler a la Comunitat Valenciana, després de la reunió mantinguda per la regidora de Turisme, Inmaculada Pérez Juan, amb els hostalers del municipi s’ha decidit continuar impulsant les Jornades Gastronòmiques i que la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel done suport al sector hostaler local.

Atés que la capacitat dels establiments està reduïda i també limitat el nombre de comensals per taula, enguany les Jornades Gastronòmiques tindran una major duració, des del dijous 12 de novembre fins al diumenge 22 de novembre.

Com a novetats, volem destacar que la promoció de la campanya es realitzarà principalment en línia amb el llançament de la “landing page” www.jornadesgastronomiquesmutxamel.es, una pàgina web que comptarà amb un menú principal on apareixeran els establiments participants i, en cadascuna de les pàgines, el menú que s’oferix en la campanya, a més de les dades de contacte de l’establiment (amb botó de marcació directa al telèfon de l’establiment), i enllaç a google maps amb l’adreça i ubicació. També s’entregaran als establiments participants cartells amb el menú i el codi QR perquè puguen exhibir-los en l’establiment i que cada client se’l puga descarregar en el mòbil. Es realitzarà una campanya de promoció en els mitjans de comunicació així com en les Xarxes Socials de Mutxamel Turisme a través de Facebook i Instagram.

Cal fer la reserva prèviament en tots els establiments, per a garantir el control d’aforament i així prestar un servei millor. També serà obligatori que els clients es desinfecten les mans client quan entren a l’establiment i que usen la mascareta quan no estiguen consumint, tal com indica la normativa en vigor.

Els establiments turístics que participen en l’edició 2020 són 11 restaurants:

En el nucli urbà: Ripmar, Cerveseria Mutxamel, Les Tapes de la Iaia, Mesón Ino, Bar de Tapes Brisa, Bar Restaurant Molimar I, Bar Restaurant Molimar II, Ca Pinto.

A les urbanitzacions: A Bonalba: els restaurants Bonalba Golf i Hotel Bonalba; i a Río Park: Restaurant Aeroclub.

Fullet (pdf)

cartel evento